Obchod
Rychlý kontakt
Dostupné od 8:00 - 19:00
Odběr novinek
Chcete dostávat novinky?

Dámské erotické košilky

30.11.2020

Ženská krása je pojem, který nedá mnoha mužům spát. Každá žena je jiná, a přesto je každá svým způsobem krásná. Důležité je ovšem také mít zdravé sebevědomí. Chybí vám? Pak se podívejte na naše dámské erotické košilky a vyberte si. I pokud nemáte zrovna modelkovské míry, v tom správném střihu a s tím správným světlem, v nich budete sexy.

dámská košilka

Bez dámské erotické košilky se neobejdete

Že dámské erotické košilky nejsou nic pro vás? Možná jste je jenom nevyzkoušela. Ať už je budete mít proto, abyste se v nich cítila přitažlivě sama pro sebe, nebo chcete potěšit mužské oko, určitě to stojí za to. Brzy sama zjistíte, že nejspíš nezůstanete u jedné. Navíc nikdy nevíte, kdy se vám taková košilka bude hodit. Možná třeba v situaci, kdy budete potřebovat novou kuchyň nebo jste právě odřela nárazník u jeho nového auta.

A nebo si ho můžete vzít jen tak pro potěšení. Erotické košilky jsou také častou součástí postelových hrátek, protože podněcují mužskou fantazii a touhu. Radost uděláte sobě i svému partnerovi.

Erotické košilky

Ty nejhezčí dámské erotické košilky jedině na e-pradelku

Na e-pradelku najdete dámské erotické košilky ve všech velikostech, různých délkách, barvách a střihů. Vyrobeny jsou z kvalitních, většinou průhledných materiálů, které jsou příjemné a jemné na dotek. Vyberete si podle svých preferencí i příležitosti, všechny kousky jsme pečlivě vybrali podle současných módních trendů.

4 tipy pro pány, jak vybrat noční erotickou košilku jako dárek

  1. Zjistěte správnou velikost podle jejího oblečení, ovšem zde pozor, velikosti značené S, M, L nebo XL jsou mnohdy zavádějící. Jistotu budete mít, když nějakou její košilku přeměříte metrem.
  2. Zamyslete se, co ráda nosí. Je spíše elegantní, sportovní nebo romantická? I podle toho vybírejte.
  3. Ovšem nezapomínejte ani na sebe. Noční erotickou košilku kupujete také pro sebe a na to při výběru myslete.
  4. Nakupujte na e-shopu, pokud jste stydliví. Navíc se při vybírání na internetu pokocháte pohledem na spoře oblečené modelky.

Máte dotazy?

Potřebujete pomoci s výběrem? Nebo si nevíte rady s velikostmi? Neváhejte mě kontaktovat, jsem tu pro vás.

4
e-pradelko.cz
Bylo mi již 18 let
Vstoupit / Enter