Obchod
Rychlý kontakt
Dostupné od 8:00 - 19:00
Odběr novinek
Chcete dostávat novinky?

Blog

Erotické punčochy aneb podrážděte jeho fantazii

15.7.2021

Mužské i ženské fantazii se meze nekladou a každému se líbí něco jiného. Ovšem jsou jisté stálice, které se na žebříčku vzrušujícího prádla dostávají do popředí. Jednou z nich jsou i erotické punčochy, které rozdmýchají žár i v tom největším kliďasovi.

Dámské sportovní oblečení je základem každého sportu

17.6.2021

Aktivní a sportovní životní styl je dnes velmi populární a cvičení se stalo častým způsobem využití volného času. A rozhodně není čemu se divit, vždyť kdo by nechtěl mít lepší fyzičku a pevnou štíhlou postavu? Aby se vám však dobře a pohodlně cvičilo, je potřeba mít pohodlné dámské sportovní oblečení.

Erotické kostýmy vás dostanou do nálady

19.5.2021

Říká se, že člověk jí a vybírá hlavně očima a v případě mužů to platí snad dvojnásob. Nebojte se tedy podnítit jejich fantazii a překvapte je svůdnými erotickými kostýmy.

Stahující punčochové kalhoty

2.12.2020

Komfortní bezešvé punčochy, neviditelné pod oblečením a fantasticky se přizpůsobí postavě! Punčochy, to už není jenom doplněk šatníku, ale mají víc funkcí. Stahující punčocháče formují postavu, korigují tvar hýždí, stehen, břicha a kyčlí!

Dámské erotické košilky

30.11.2020

Ženská krása je pojem, který nedá mnoha mužům spát. Každá žena je jiná, a přesto je každá svým způsobem krásná. Důležité je ovšem také mít zdravé sebevědomí. Chybí vám? Pak se podívejte na naše dámské erotické košilky a vyberte si. I pokud nemáte zrovna modelkovské míry, v tom správném střihu a s tím správným světlem, v nich budete sexy.

Punčochové zboží je prostě sexy

22.10.2020

Milujete sukně a šaty? Pak jistě nezapomínáte ani na punčochy, ty už totiž nejsou jen jejich nutným doplňkem, ale povýšily na důležitý a sexy kousek každého ženského šatníku. Ať už máte nohy jakýchkoliv tvarů nebo délky, budou vám slušet. Naštěstí si můžete vybírat z široké nabídky punčochového zboží.

Dámská pyžama pro každou příležitost

29.9.2020

Dámská pyžama už dávno nejsou pouze praktickým kouskem oblečení, i když to je také důležité, ale je u nich kladen důraz i na design a přitažlivý vzhled. Ten samozřejmě není určen jenom ženám, ale hlavně jejich drahým polovičkám.

1
4
e-pradelko.cz
Bylo mi již 18 let
Vstoupit / Enter