Obchod
Rychlý kontakt
Dostupné od 8:00 - 19:00
Odběr novinek
Chcete dostávat novinky?

Erotické kostýmy vás dostanou do nálady

19.5.2021

Říká se, že člověk jí a vybírá hlavně očima a v případě mužů to platí snad dvojnásob. Nebojte se tedy podnítit jejich fantazii a překvapte je svůdnými erotickými kostýmy.

S erotickými kostýmy se nudit nebudete

Chcete překvapit svou drahou polovičku něčím nečekaným a zároveň si zpestřit vaše společné chvilky? Nakráčejte si to do ložnice v erotickém kostýmu a o zábavu máte postaráno. Kostýmy jsou velmi originální, propracované i jednoduché, zábavné a hravé a díky opravdu široké nabídce se hodí pro každou ženu.

A že nemáte zrovna modelkovské míry? To vůbec nevadí, jen je třeba pečlivěji volit kostým. Pomůže vám také tlumené, příjemné a náladové osvětlení, třeba svíčky. A nebojte se, váš drahý vámi bude tak uchvácen, že ani nemá šanci si žádného kila navíc všimnout.


Erotické kostýmy vám zvednou sebevědomí

Erotické kostýmy ovšem nejsou jen pro potěšení vašeho partnera, ale i pro vaše - jakmile uvidíte jeho obdivný pohled, budete se cítit sexy a žádáná, což je klíčové pro vaše sebevědomí, odložení zábran a užití si naplno.

Sexy kostýmy od policistky přes školačku až po kočku

Díky sexy kostýmu se rychle stanete přísnou policistkou, ochotnou zdravotní sestřičkou, pečlivou uklízečkou, drzou školačkou, roztomilým králíčkem, divokou kočkou nebo vášnivou čerticí. Fantazii se meze nekladou, a to i přesto, že v reálném životě například prodáváte boty.

Potřebuji poradit s výběrem

Na e-pradelku si můžete vybrat z široké nabídky sexy kostýmů podle příležitosti, typu postavy i preferencí. Všechny kousky pro náš e-shop vybíráme podle:

  • aktuálních módních trendů
  • široký výběr pro všechny typy postav
  • kvalitních materiálů a zpracování
  • cenové dostupnosti

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4
e-pradelko.cz
Bylo mi již 18 let
Vstoupit / Enter